Misie i Zuchy w Kulinarnym Poddaszu

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
14 czerwca 2024

 

6 czerwca dzieci z grupy Misie i Zuchy wybrały się do Kulinarnego Poddasza w Siedlcach na warsztaty kulinarne pt. Dzień Dziecka z PKP czyli podróż do krainy smaków. Miały okazję odbyć wyjątkową podróż po smakach pochodzących z różnych regionów Polski. Przygotowały przepyszny deser Karpaty w słoiku. Dzieci rozsmakowały się we własnoręcznie przygotowanych gofrach- obowiązkowym letnim deserze. Podczas warsztatów nie zabrakło ćwiczeń motoryki małej przy robieniu bezpiecznych bransoletek. Wszystkie przedszkolaki stwierdziły, że była to niezwykle smaczna podróż.

 

Autor: Ewa Krupa, Weronika Bednarczyk

Galeria

  • Powiększ zdjęcie Dzieci podczas warsztatów

    Dzieci podczas warsztatów

  • Powiększ zdjęcie Dzieci podczas warsztatów

    Dzieci podczas warsztatów

  • Powiększ zdjęcie Kulinarne Poddasze

    Kulinarne Poddasze

  • Powiększ zdjęcie Kulinarne Poddasze

    Kulinarne Poddasze

  • Powiększ zdjęcie Warsztaty

    Warsztaty